Profiel Bouwbedrijf Van den Broek
Bouwbedrijf Van den Broek is een klein en flexibel bouwbedrijf dat zich naast nieuwbouw ook richt op verbouw, onderhoud/renovatie en restauratie.

Bouwbedrijf Van den Broek verzorgt uw gehele bouw werkzaamheden. Vanaf de aanvraag tot en met de oplvering heeft u dus één aanspreekpunt.

Aannemers | Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek   Aannemer
Bouwbedrijf Van den Broek houdt zich bezig met het aannemen en realiseren van bouwprojecten voor de particuliere sector. Hieronder vallen bijvoorbeeld werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verboud, onderhoud/renovatie en restauratie.

Vakmanschap schept verplichtingen. Daarom voelt Bouwbedrijf van den Broek zich verantwoordelijk voor het opleiden van schoolverlaters tot ervaren vakmensen.

Erkend leerbedrijf Fundeon Oudere, ervaren werknemers zijn bijgeschoold tot leermeesters en geven hun kennis door. Onze inspanningen op dit gebied zijn vertaald in een erkenning als 'Erkend leerbedrijf'.

Voor de personen die dit aanspreekt is er wellicht een plaats in ons team.

Ga naar de aannemer pagina voor meer informatie.


Onderaanneming | Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek   Onderaanneming
Tevens doen wij ook metselwerk in onderaanneming. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende metseltechnieken voor kleine projecten en speciale verbanden.

Ga naar de onderaanneming pagina voor meer informatie.

Bedrijfsdeuren | Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek   Bedrijfsdeuren
Naast nieuwbouw, verbouw, onderhoud/renovatie en restauratie kunt u bij ons terecht voor de Agridoor en Omnidoor deuren. Deze deuren zijn te leveren als binnen, buiten, schuif, pendel of draaideuren en zijn vervaardigd uit materialen die vrij zijn van corrosie vorming, namelijk kunststof, polyester en RVS. De deuren zijn water en vuil afstotend en slag- en stoot vast. Hierdoor zijn deze deuren uitermate geschikt voor de agrarische en de voedingssector.

Wij hebben diverse modellen op voorraad.

Ga naar de bedrijfsdeuren pagina voor meer informatie.

Contact
Wanneer u na het bekijken van onze website vragen of opmerkingen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.Copyright Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek