Aannemer
Bouwbedrijf van den Broek is een aannemersbedrijf dat zich richt op nieuwbouw, verbouw, onderhoud/renovatie en restauratie.

Deze pagina is opgedeeld in vier gedeelten:
Nieuwbouw
De bouw van een nieuwe woning of bedrijfspand is voor u als opdrachtgever altijd spannend. Wanneer u ons dit laat realiseren, bent u zeker van zaken als, kwaliteit, nauwkeurige planning en goede service. Bouwbedrijf van den Broek bouwt uitsluitend in overleg. Uw wens hopen wij samen met u te realiseren.

Verbouwing
Een verbouwing zorgt vaak voor een verstoring van de dagelijkse zaken. Reden te meer om aan dergelijke projecten extra zorg te besteden.

Verbouwingen en onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen. Al onze medewerkers hebben de juiste vakgerichte opleidingen gevolgd. Het zijn stuk voor stuk experts op de vierkante centimeter.

Wij realiseren ons dit terdege en besteed daarom veel aandacht aan de planning en organisatie van een dergelijk project. Door onze ervaring zijn wij in staat om de overlast voor u en de omgeving tot een minimum te beperken

Onderhoud/Renovatie
Bouwbedrijf Van den Broek richt zich ook op onderhoud en renovatie van uw woning/bedrijfspand. Door vroegtijdige signalering van verval of gebrek kunnen wij de levensduur van uw woning/bedrijfspand verlengen.

Restauratie
Voor restauratiewerk bent u bij ons op het juiste adres. In ons bedrijf is naast veel kennis van nieuwe materialen, brede ervaring aanwezig op het gebied van ambachtelijke bouw en metsel technieken.

Erkend leerbedrijf FundeonOm deze technieken in stand te kunnen houden, zijn wij tevens een Erkend Leerbedrijf. Hierdoor zijn we onder andere bevoegd restauratiewerkers op te leiden.
In samenwerking met een timmerbedrijf die gespecialiseerd is in engels timmerwerk zijn wij in staat om uw oude woning/boerderij vakkundig in oude stijl met de moderne wensen te realiseren.


Foto's van verschillende gerealiseerde bouw werkzaamheden.

Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek

Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek

Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek

Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek


Nog vragen?
Wanneer u na het bekijken van deze pagina nog vragen of opmerkingen heeft over de aannemers activiteiten van Bouwbedrijf van den Broek, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.Copyright Bouwbedrijf Van den Broek Kootwijkerbroek